dd20 520

For tiende gang produserer Danseinformasjonen en egen Dansens Dager-dans med tilhørende instruksjonsfilm. Årets dans er koreografert av Mia Haugland Habib og handler om å samles og bruke massens kraft. Habib forsker i den menneskelige massens kraft gjennom ideen om å la store menneskemasser gå og løpe i sirkler. Disse grunnprinsippene er hentet fra masseprotester, massemigrasjon og massemanifestasjoner og det er også mønstre man finner igjen i dyreriket.

Skjermbilde 2020 03 05 kl. 12.56.47

Idè og Koreografi: Mia Haugland Habib
Utøvere: Harald Andreas Beharie, Hanna Filomen Mjåvatn og studenter ved Høyskolen Kristiania, institutt Norges Dansehøyskole
Musikk: Jassem Hindi
Foto & klipp: Tale Hendnes

Instruksjonsvideoen er i tre deler. Første del er en kortversjon av stykket slik at dere kan se de forskjellige elementene (original lengde er ca. 20 min) og i andre del forklarer Habib oppbygningen i stykket og hvordan dere kan gjøre dette sammen. Til sist snakker Mia litt om intensjon, klesvalg og bruk av musikk.

Her er tidslenker til de tre delene i filmen:
Dansen 01:52
Instruksjonsdelen 06:48
Intensjon: 12:45

Husk:

  • Lag et facebook-event av ditt arrangement og legg @Dansens Dager til som medarrangør sider slik at dere blir en del av det nasjonale programmet.
  • Følg oss gjerne på sosiale medier. Dansens Dager er på Facebook og Instagram.
  • Tag bilder og videoer fra ditt arrangement med #dansensdager2020