Foto: Jorunn Ingvarda Roedseth Pedersen

Kristine Nilsen Oma Karantena #millionsmissing

I en serie med kunst aktivistiske arbeid adresserer koreograf Kristine Nilsen Oma tema isolasjon grunnet kronisk sykdom, og bruker sin karantene til å skape et nytt arbeid som strømmes på fringe festivalen direkte fra karantenen i hennes egen leilighet.

Mange mennesker har erfart karantene siden COVID19 pandemien brøt ut i år. For #millionsmissing er det å leve i karantene en normalitet. Kan denne pandemien skape en bølge av forandring og empati for de kronisk syke nå som alle erfarer denne formen for liv?

Karantenta #millionsmissing tar publikum nærmere inn i karantenen til koreografen selv som er kjent for sitt ekstremt personlige arbeid.  

Koreografien adresserer den universelle erfaringen med isolasjon. Med laptop som kamera, dogmefilm reglene som inspirasjon og den sårbare teknikken bak levende strømming på et lavt budsjett; ønsker hun å forsterke det sårbare i uttrykket. 

Bevegelsene er inspirert av begrensningene av en liten leilighet og er en respons på møte mellom temaet av isolasjon, rommet, laptop´s kamera og den indre responsen på å vite at et publikum ser på. Publikum blir en betrakter av koreografens lengsel etter å danse. 

Forestillingen vil bare bli strømmet en gang og er ikke mulig å se offentlig etter at den er gjort.Medvirkende:
Kristine Nilsen Oma, Koreograf, Danser


Vis tidligere forestillinger