Her finner du en oversikt over faste aktiviteter og lenker til aktuelle sentre for profesjonelle dansekunstnere i Norge:

ENGLISH: This is an overview of permanent activities and links to current centres for professional dance artists in Norway:


proda

Oslo
Daglige, gratis morgenklasser for
profesjonelle dansekunstnere på
Rom for Dans, Marstrandgt. 8. Oppvarmingsklasser á 60 min og teknikklasser á 90 min i Studio 1.
Adgang til treningsrom kl 0930 - 1230.
 
Regionene
Se nettsidene for klasser og helgekurs for profesjonelle dansekunstnere i resten av landet.

Info og timeplaner   www.proda.no
Man må ha ordinært medlemskap i NoDa eller godkjent søknad om brukeradgang ved PRODA for å benytte tilbudene.



 

Denne høsten tilbyr Oslo kontaktimpro (OKI) klasser i kontaktimpro på tirsdager på Torshovlofte fra 18:30-20:00. Kurset går fra 23.august til 6.desember. Pedagoger er Ama Camilla Solgaard, Johanne Hofseth, Sunniva Huglen og Lars ‘Tali’ Schmidt. Semesteret er delt opp i fire deler hvor pedagogene underviser en del hver. Man kan gå hele semesteret eller deler av det.

 

Babydans er et tilbud for babyer (0-1 år) og foreldre/foresatte og foregår på Sentralen, mandager fra kl 11.00-1130. I Babydans er det foreldrene som danser med sine barn og målet er å skape en hyggelig stund hvor vi sammen beveger oss til musikk.

Nina Braathen og Henriette Blakstad har nylig etablert et kompetansesenter for scenekunst innen teater, dans, figurteater, animasjon som holder til på Kampen i Kampengata 18 i Oslo, som heter Studio 18.

www.dansit.no

www.dansis.no

 

www.dans5rytmer.no

 

www.oslokulturskole.no

www.baardar.no

www.romfordans.no

www.dansinordtrondelag.no

www.bergen-dansesenter.no

 

www.dansearenanord.no