Workshop på på R.E.D. Arena, Toten, 6. mai kl 1400 - 1700 med fokus på det rent tekniske aspektet av luftakrobatikken. Det blir bl. a. gjernnomgang av grunnleggende teknikker innen klatring, grep, ulike posisjoner og dynamiske teknikker.

Les mer

Workshopen for dansere, skuespillere, terapeuter, psykologer, pedagoger, andre kunstnere og alle som er interessert i å delta på Hausmania, Oslo, 29. og 30. april. Bakgrunn i dans er ikke nødvendig.

Skuespiller og danseralliansen arrangerer en workshop i Acro Yoga i samarbeid med PRODA profesjonell dansetrening 29. mai - 2. juni på PRODA i Oslo. Bernasconi har bred erfaring som danser, koreograf og yogainstruktør. Frist: 7. mai (kun 24 plasser)
Les mer

Dansearena nord, i samarbeid med Arctic Theatre, inviterer til workshop i dansedramaturgi med tyske Thomas Schaupp. Workshoppen finner sted i Tromsø 7. - 9. september og det er max 20 plasser. Førstemann til mølla!

Oslo Butohlaboratorium inviterer til bevegelsesworkshop i butohdans med amerikanske Joan Laage. Workshoppen finner sted på Grusomhetens Teater i Oslo 11. - 13. mai.

Dans i Nord-Trøndelag (DiNT) arrangerer et film- og videokurs for dansekunstnere 26. - 29. oktober 2017. Kurset retter seg til dansekunstnere fra Midt-Norge spesielt, men gis også som et tilbud til dansekunstnere fra resten av landet. Frist: 15. mai

Anette Torgersen og Karen Høybakk Mikalsen inviterer til en workshopserie for profesjonelle scenekunstnere i Kinetic Awareness
og Ensemble Thinking, over 4 helger i februar, april, september og november 2017. Frist en uke før hver helg.

Sweat Your prayers is a 3 hours wave of movement meditation without words and instructions. Regardless of age, gender, religious, political. and cultural background, the dance becomes a pathway to dive into thymoment of personal freedom.
På DansiT i Trondheim 8. januar, 5. februar, 12. mars, 2. april og 7. mai kl 1700 - 2000

Skuespiller- og danseralliansen arrangerer en 4-dagers workshop for profesjonelle dansere 21. - 24. februar 2017, Tools for Dance Improvisations, med  Thomas Hauert (BE/CH). Antall deltakere: 24. Frist: 15. januar
Les mer

Kjersti Kramm Engebrigtsen fortsetter danseundervisning for seniorer i 50, 60 og 70 årene i Frysja-lokalet på Sagene samfunnshus våren 2017. Kurset passer for alle, men det er en fordel å ha trent noe før. Engebrigtsen tilbyr en gratis prøvetime i januar.

Skuespiller- og danseralliansen ønsker å være en ressurs i scenekunstfeltet og tar gjerne imot forslag til samarbeid om workshops, masterklasser og kurs for skuespillere og dansere, på e-post: post@skuda.no