Karstein Solli har jobbet i det frie feltet siden 1987. Han har vært ansvarlig for over 40 produksjoner i egen regi og har hatt oppdrag som utøvende, regissør og veileder i mer enn 100 produksjoner. Han har veiledet skuespillere, dansere og andre utøvere fra det frie feltet  og over et tiår som kunstnerisk leder for Seanse i Volda. Karstein er en fargerik tverrfaglig kunstner som ikke kompromisser og som fortsetter å forske, pushe og utvikle! Danseinformasjonen gratulerer!

Frilansprisen hedrer frilansskuespillere som i sin foreløpige karriere, og/eller i løpet av det siste året, har jobbet målbevisst og variert i sitt skuespillerarbeid, vist vilje til å videreutvikle seg og fornye sine kunnskaper, har bidratt positivt til frilansmiljøet og som gjerne har gjort en innsats utenom det vanlige for å fremme frilansskuespilleres kår og miljø i Norge.

Frilansprisen ble lansert av Norsk Skuespillersenter i 2010, og deles ut årlig. Prisen er i dag et samarbeid mellom Norsk Skuespillersenter, Norsk Skuespillerforbund og Nordic Black Theatre & Cafeteatret. Prisutdelingen er del av Heddadagenes program. Vinneren mottar et diplom og et stipend på 20 000 kroner.

Les mer om Frilansprisen HER