Dansekunstnerne Silje Solheim Johnsen og Maja Roel søker aktører som har en nær relasjon til å være med i et lite dansekunstprosjekt. Prosjektet foregår i uke 45, og dere må være tilgjengelig enten mandag og tirsdag 2. og 3. november i Oslo eller onsdag, torsdag og fredag 4.-6. november i Tromsø. Dere behøver ikke ha noen spesiell erfaring fra før.

De ser etter to personer både i Tromsø og i Oslo.  Det viktigste er at dere to som melder dere på har et nært nok forhold til at 1-metersregelen ikke behøver å overholdes. De søker voksne deltakere i alle aldre og varianter. Dere kan for eksempel være i familie, venner, kjærester, kollegaer eller ha en hvilken som helst annen relasjon.

Prosjektet er i laboratorieformat, det vil si at fokuset er på å prøve ut nye ting og ikke å produsere en forestilling. Likevel kan det hende at utprøvingene møter et publikum. Les mer om Artlab og prosjektet på Artlab sin facebookside: https://www.facebook.com/Artlab-577643212254383

Hvis dere har lyst til å være med kan dere skrive noen få setninger om dere selv og hvorfor dere har lyst, og sende til: silje.johnsen@gmail.com

Litt om dansekunstnerne:
Silje Solheim Johnsen er dansekunstner med base i Tromsø, som de siste 10 årene har produsert og turnert forestillinger for et ungt publikum, og har i sine tre seneste produksjoner også involvert barn som utøvere. Silje har utdanning innen dansevitenskap og samtidsdans, og arbeider som danser og koreograf. Hun er nå aktuell med forestillingen To duetter, hvor to mødre med sine sønner på 8 og 13 danser.

Maja Roel er dansekunstner med base i Oslo og har gjennom 15 år arbeidet med barn, unge og ikke-profesjonelle som en integrert del av sitt kunstneriske virke. Hun har en bred utdanningsbakgrunn innen teatervitenskap, dramaturgi og samtidsdans, og arbeider både som koreograf og utøver. Nå sist medvirker hun som trommis og danser i forestillingen GROOVE av Marianne Kjærsund.

Artlab01