Residens IN AIR er ledig i perioden 7.-10. desember. Residensen på fire dager er en fin anledning for deg som har en en kort prosjektbeskrivelse eller ide og som ønsker å bli kjent med oss og muligheten som ligger i lokalene ved Turneteatret i Trøndelag. Søknadsfrist er 25. november.

I residensen inngår:
Prøvelokale i Black box ved Turnéteatret i Trøndelag
Overnatting (de dekker overnatting for inntil 2 pers- flere gjester kan få plass mot en delfinansiering.)
Delfinansiering av reise etter nærmere avtale.
Man kan søke plass med å sende e-post til daglig leder Anna C Nordanstedt, anna@dansitrondelag.no med CV og kort beskrivelse av prosjektet.

For spørsmål kontakt: https://www.dansitrondelag.no/kontakt-oss

Mer info:
IN AIR Innherred artist in Residence, Co-Produksjon og Produsent. Dans i Trøndelag har fra 2018 et søkbart profesjonalisert residence-program som en videreføring og utvikling av våre tidligere residensprosjekt. Programmet har får navnet IN AIR.

IN AIR retter seg til profesjonelle danse/scenekunstnere. De inviterer produksjoner som har en tydelig kunstnerisk og tematisk målsetning. Vi ønsker spesielt samtidsdans og scenekunst for barn og unge velkommen å søke. IN AIR åpner også for tverrfaglige prosjekter. Residensplass forutsetter at prosjektet har egne produksjonsmidler.

Les mer om IN AIR Innherred artist in Residence og tidligere residenser her: https://www.dansitrondelag.no/in-air-1

Dans i Trøndelag01