Panta Rei Danseteater og Dansens Hus arrangerer webinaret Kunst, selvledelse og endringsledelse, den 26. april. Hvordan lede seg selv og hvordan takle endring som kunstner? Med foredrag og samtaler, ønsker de å ta tak i de aspektene som det legges mindre vekt på i kunstneres utdanningsforløp. Webinaret er gratis og påmeldingsfrist er 21. april.

Hvordan lede seg selv og hvordan takle endring som kunstner?
Seminaret under programmet TILT Grow med størst etterspørsel gjennomføres i år for fjerde gang! Med foredrag og samtaler, ønsker vi å ta tak i de aspektene som det legges mindre vekt på i kunstneres utdanningsforløp:
- Hvilke resultater ønsker jeg å oppnå som skapende/utøvende kunstner?
- Hvordan leder jeg meg selv i oppgang- og nedgang?
- Hvordan håndterer jeg å arbeide mye alene?
- Hva driver meg i mitt arbeid som kunstner?

Webinaret holdes av Donatella De Paoli, Ass. Prof. Handelshøyskolen BI og direktør/kunstnerisk leder i Panta Rei Danseteater, Anne Holck Ekenes.

PÅMELDING:
Frist for påmelding er 21. april, og alle deltakere må besvare en obligatorisk hjemmeoppgave innen samme dato.
Meld deg på ved å registrere deg i linken. Ved registrering vil du motta link til hjemmeoppgave og Zoom-link til seminaret.
Påmeldingskjema finner du HER

SEMINARREKKE:
I 2021 går TILT Grow av stabelen for fjerde gang og har som formål å fremme dansefaglige prestasjoner, samt gjøre dansekunstnere mer levedyktige i et felt som er i stadig endring. I denne forbindelse arrangeres en rekke åpne seminarer for alle typer dansekunstnere, hvor viktige temaer belyses og dagsaktuelle saker settes på dagsorden.

TILT01