Kulturskolen i Ullensaker ønsker å utvikle tilbudet til barn og unge i kommunen. Til dette søker vi en engasjert og erfaren person, som kan bli med å bygge opp et ny-sirkusmiljø blant unge i Ullensaker. Stillingen omfatter rekrutteringsarbeid og formidling i oppstarten og vil føre videre til faste, ukentlige undervisningstimer på sikt. Oppgavene vil derfor utvikles i tråd med behov og etterspørsel. Søknadsfrist er 13. desember

Kulturskolen i Ullensaker ønsker å utvikle tilbudet til barn og unge i kommunen. De søker en engasjert og erfaren danser eller dansepedagog, som kan bli med å bygge opp et dansemiljø som appellerer til både gutter og jenter og med base i break. Stillingen omfatter rekrutteringsarbeid og formidling i oppstarten og vil føre videre til faste, ukentlige undervisningstimer på sikt. Søknadsfrist er 13. desember.

Stillingen som høgskolelektor/førsteamanuensis er en åremålstilling i 40% for 6 år. Det er mulig å søke om åremålsstilling innenfor en samlet tidsramme på 12 år. Søknadsfrist er 15. desember.

Stillingen som høgskolelektor/førsteamanuensis er en åremålstilling i 6 år, på 100%. Stillingen kan deles i to 50 % stillinger for å dekke avdelingens kompetansebehov. Det er mulig å søke om åremålsstilling innenfor en samlet tidsramme på 12 år. Søknadsfrist: 15. desember.

Dansekunst i Stavangerregionen, DansiS søker ny daglig leder med snarlig tiltredelse i 35 % midlertidig stilling til og med 31.12.2019. Mulighet for forlengelse. Stillingen vil bli lønnet etter avtale. Personlig egnethet vektlegges. Søknadsfrist: Snarest.

Jobbmarked for dansekunstnere og relaterte stillinger på Facebook. Her kan du legge ut betalte stillinger, oppdrag, prøvedanser for jobber og vikarbehov, samt søke etter øvingslokaler eller kontorplass. Se Facebook-siden her.

 

Er du produsent og ønsker å bli registrert i Nydans Oslo sin produsentdatabase, så kan du fylle ut skjema her. Leter du etter en produsent, ta kontakt med Justina Brazaite (justina@nydansoslo.no), så får du en liste over produsentene i databasen.

Vi har laget en egen side for informasjon om auditions i menyen til venstre under
Nyheter / Frister / Jobber. Vi setter pris på å få informasjon om auditions vi ikke fanger opp selv.