Nå har du en sjanse til å dele et arbeidsfellesskap og bruke studio 2 (50kvm) på Nydans Oslo for 1800,- pr mnd.
Les mer

100m2 med dansematter selges Ca 50 m2 er lite brukt og det resterende er helt ubrukt (de har aldri vært rullet ut). De er sorte på den ene siden og hvit på den andre.

Liv-Hanne Haugen og Lawrence Malstaff tilbyr billig utleie av rom i Tromsø. Det er  gåavstand til byen og  stille og rolig. Pris: 500 pr natt.
Les mer

John Derek Bishop, komponist og musiker fra Stavanger, søker samarbeid med koreografer og dansere. Bishop har de siste årene laget elektroniskmusikk og lyddesign til seks forestillinger hvorav et ble vist på ”The Place Theater” i London og i Paris.

West End Studios er en danseskole som holder til i Margarinfabrikken på Bjølsen i Oslo. De har tre saler til utleie på dag- og helgebasis. Det er også noe ledig kapasitet på kveldstid.

Lokalene er ledige fra kl. 1700 hver dag, 7 dager i uken. Adresse: Møllergata 9, 0179 Oslo.

Trude Lirhus er nyutdannet klipper fra Den Norske Filmskolen i Lillehammer. Hun er tidligere utdannet danser fra Skolen For Samtidsdans og Den Norske Balletthøyskolen.

Video og foto dokumentasjon av forestillinger, seminar m.m. og kameraføring ved produksjon av film, musikkvideo, dans for kamera og reklame. De stiller med film- og foto utstyr på høyt profesjonelt nivå.

Ved Kroppsverket har de et kontor vi ønsker å leie ut, enten kort- eller langtidsleie. Det er ca 14m2, har stort vindu, skrivebord og kontorstol. Prisen er 4500kr pr mnd, dette inkluderer strøm og internett.
Kontakt post@kroppsverket.no

Lager i Konowsgate 67 b, 6. etg. Man kjører inn fra baksiden av bygget og da ligger 6. etg på bakkeplan. Det er elektrisk lasteramp. Selve rommet er på litt i overkant av 80 m2, hvor ønsket å leie ut halvparten.

Ann Kathrin Granhus tar en bachelor i moderne dans i Amsterdam. Fra og med høsten har hun praksisår og søker i denne forbindelse etter dansere som har lyst å lage noe sammen med henne.