Path Created with Sketch.

Alkymi – Kunst & økologisk økonomi

Festivalen BAREDANS (Bodø Arena for Dansekunst) i samarbeid med Se Kunst i Nord-Norge, arrangerer fagseminar 10.-11.september. Temet er "Alkymi - Kunst og økologisk økonomi". Det er mulig å delta på seminaret live og digitalt.

For deg som ikke kan delta fysisk på seminaret 10. og 11. september i Bodø, tilbyr de noe av programmet digitalt. Se digitalt program

PÅMELDING
Meld deg på digitalt seminar her

Priser:
– Ordinær pris digitalt seminar
for begge dagene: 300,00

– Rabattert pris for begge dagene: 250,00
(gjelder for profesjonelle kunstnere,
SE KUNSTs medlemmer og støttemedlemmer) 

Medvirkende i seminaret:
Eva BakkeslettFernanda BrancoBoel Christensen ScheelKristina GjemsGeir Tore HolmOve JakobsenNina OssavyAlternative School of Economics (UK) v/Ruth Beale & Amy Feneck

Hvorfor er kunstnere opptatt av å medvirke til en samfunnsutvikling som har et økologisk økonomisk perspektiv? Kunstner Eva Bakkeslett og professor i økologisk økonomi Ove Jakobsen ved Nord Universitet, har deltatt i å utvikle programmets faglige innhold. 

Hva er økologisk økonomi? Hvordan ønsker vi at våre liv og vår verden skal se ut når våre barn, barnebarn og kommende slekter vokser opp? Hvilke verdier ønsker vi å ivareta og hvordan skaper vi nye verdier, fremtidens gull?

Fagseminaret vil være interessant for alle som ønsker å lære mer om økologisk økonomi og hvordan vi kan skape gode lokalsamfunn for fremtiden; publikum, kunstnere, kulturaktører, kuratorer og produsenter, og de som er samfunnsplanleggere, byutviklere og fylkeskommunale kultur- og planavdelinger.

Les mer her