Path Created with Sketch.

SIB Dance Lab 2024

SIB Dance Lab 2024
Årets SIB Dance Lab 2024 tar for seg samtidsdans og hvordan nettopp denne uttrykksformen er relevant i vårt samfunn.

17.-20. juni 2024 på Hamar
Kjernetid: 10:00-15:00
Gratis deltakelse.

SIB Dance Lab er et nettverkstreff for profesjonelle dansekunstnere. og de inviterer til verksted, faglige samtaler og studiotid sammen med flere dansere. En ideel nettverksplass for deg som ønsker å knytte kontakt med andre dansere uansett hvor du er i din karriere.

SIB verksted
Ved årets event er de glade for å ønske Rick Nodine (https://www.ricknodine.com/) velkommen, en utøver som spesialiserer seg på improvisasjon innenfor scenisk dans.

Årets SIB verksted handler om å være et publikum og å ha et publikum. Å være vitne til opptreden og opptre, høre og bli hørt, se og bli sett, være deg selv og være i en gruppe.

Verkstedet tilrettelegger for trygge rammer hvor de skal utforske:
~Ensemblearbeid
~Relasjon og samspill
~Kontaktimprovisasjon
~Improvisasjon for performance
Fagsamtaler og studiotid vil flettes inn i ukesplanen.

PÅMELDING:
For påmelding ber vi deg sende oss CV og et følgebrev om hvorfor nettopp du ønsker å delta ved årets SIB Dance Lab. De har 15 plasser ledige. Siste frist: 18. mai. Påmeldingen sendes til kontakt@sib-dance.com

Arrangeres av Skisser i bevegelse.

Les mer her

SIB Dance Lab ble etablert i 2009 og har vi en årrekke arrangert verksteder for dansekunstnere. Ved SIB Dance Lab får du en unik mulighet til å knytte kontakt med andre dansekunstnere og bygge gode relasjoner. SIB Dance Lab er en møteplass for dansekunstere med ulike erfarings grunnlag jobber side om side.

Mer info om SIB www.sib-dance.com
Lurer du på noe send dem en melding på kontakt@sib-dance.com
Eller ring Annette Brandanger: 454 13 218