DansiT - Dansekunst i Trondheim og Midt-Norge Åpen Scene for dans i Trondheim 2017

Multi-bill

Albatross

I duetten Albatross utforskes fenomenet minner: Skillet mellom realitet og fantasi, hva mennesker velger å ta med seg videre i livet og hvordan vi erfarer opplevelsene i etterkant.

Marthe er oppvokst i Trondheim. Hun har sin utdannelse fra SpinOff Forstudium i Oslo og Balettakademien i Stockholm hvor hun gikk ut i 2016. Hanna er født og oppvokst i Bollnäs, og flyttet senere til Stockholm for å gå forberedende linje ved Balettakademien. Hun fortsatte videre på yrkesutbildningen hvor også hun gikk ut i 2016.


Medvirkende:
Marthe Aleksandra J. Aagesen, Koreograf, Danser, Tekst
Hanna Johansson, Koreograf, Danser
Daníel Bjarnason, Musikk
Ben Frost, Musikk
Kerstin Ljungström, Musikk
Doni Jusufi, Stemme

Days in between

Prosjektet Days In Between baserer seg på å utforske det ærlige og ufiltrerte mennesket. Dansekunstnerne ønsker å grave i dybden av det som er med på å bygge vårt personlige utgangspunkt som mennesker. De har en sterk interesse for de dagligdagse øyeblikkene og ønsker å utforske viktigheten av disse, på lik linje med livets mest avvikende øyeblikk. Som partnere har Lorgen Kirkholt og Haals en større toleranse og kunnskap for hverandres måte å bevege seg på. De kan dermed bryte intimsoner og barrierer som eksisterer mellom mennesker som ikke kjenner hverandre på et dypt, emosjonelt og intimt plan.

Tonje (Steinkjer) og Magnus (Drammen) har begge BA i dans fra Kunsthøgskolen i Oslo, og er basert som dansekunstnere i Oslo.


Medvirkende:
Magnus Alexander Haals, Koreograf, Danser
Tonje Martine Lorgen Kirkholt, Koreograf, Danser

Hysj

Hysj utforsker tegnspråk og dans som visuelle kommunikasjonmidler. Prosjektet tar for seg spenningen mellom det abstrakte og det konkret meningsbærende i ulike typer fyskiske bevegelser.


Medvirkende:
Elisabeth Beate Ludwig, Koreograf, Danser
Mai Cecilie Venaas, Koreograf, Danser
Julie Myrbostad, Tegnspråktolk


Åpen Scene for Dans er en visningsplattform der dansekunstnere kan vise work-in-progress eller kortere, ferdige koreografier. Mer info kommer.

Vises som tripple bill sammem med:
WolfMan/Lycanthropy – DEED
60secondsdance


Vis tidligere forestillinger