Foto: Artemis Antoniou

Erikk McKenzie Attack Decay Sustain Release, Stavanger 2018

Attack Decay Sustain Release er en hybrid mellom koreografi og konsert, i et surrealistisk møte mellom kropp og teknologi.

Etterpå spiller Verdensrommet sin første konsert i Stavanger på lang tid, og med seg har de Eirik Aas fra Hester V75. Mato Polo avslutter kvelden med DJ-sett. Det er altså duket for en forrykende helaften i Kunsthall Stavanger!

Eirik Aas har gjort seg bemerket som sentralt medlem av rap-gruppen HesterV75 og er nå aktuell også som soloartist. I 2017 slapp han EPen "Skogen" i samarbeid med Vetle Junker (Verdensrommet) og den har blitt svært godt mottatt, bl.a. av Bergens Tidende som trillet 5 på terningen og vektla Aas sine underfundige tekster som noe særdeles unikt.

Verdensrommet slapp sin debutplate i 2015 med gjesteartister som Verk, Chris Holm og Lars Vaular. Debutplaten ble svært godt mottatt av norsk presse, og bandet fulgte opp slippet med en norgesturné med flere forrykende konserter.

Verdensrommet har på kort tid satt et skikkelig fotavtrykk i det norske musikklandskapet og har samarbeider med blant annet Onge Sushimane (Sushi x Kobe). Verdensrommet jobber nå med sin andre fullengder som kan forventes i 2018. Til høsten planlegger bandet en rekke større konserter, men før det ser du dem i Kunsthall Stavanger i samarbeid med Tou Scene!

Mato Polo, også kjent fra det fremadstormende Vibbe-kollektivet, har etterhvert opparbeidet seg lang og god fartstid som DJ i Bergen, ofte sammen med makker David Grytten. Mato/Grytten er kjent for å lage knallbra stemning uansett atmosfære og lokale, et mål og en mening som Mato akter å ta med seg videre til Stavanger denne kvelden!

Koproduksjon:Dansearena Nord, Tou Scene og Regional Arena for Samtidsdans.

Støttet av:Kulturrådet, Fond for Lyd og Bilde og Fond for Utøvende Kunstnere.

 Medvirkende:
Erikk McKenzie, Kunstnerisk ansvarlig, Utøver
Hanna Filomen Mjåvatn, Medskapende utøver
John Derek Bishop, Spesiell gjestDatoTidStedBilletter
26.05.20182100 Tou Scene, StavangerKlikk på sted  

Vis tidligere forestillinger