Marie Bergby Handeland Morten Liene Åpninger på Multiplié dansefestival

Åpninger, lukkinger, omrokkeringer, ansiktsløft, Jahn Teigen på orgel og alt du ellers måtte ønske deg i løpet av en festival!

Åpninger er et langsiktig samarbeid mellom kunstnerne Marie Bergby Handeland og Morten Liene, hvor de utvikler og utøver opplevelsesbaserte tjenester for festivaler og festivalpublikum.

De tilbyr en meny bestående av ulike tjenester publikum kan bestille når de måtte ønske gjennom festivalen. De har latt seg inspirere av andre serviceinnstilte yrker der tjenester ytes, og er opptatt av å imøtekomme alle bestillinger så godt de kan. Hver tjeneste de leverer vil alltid være innøvd med en estetisk og emosjonell preferanse. I Åpninger arbeider de med å slippe til store og varme følelser i kropp og stemme, med koreografi som struktur. Ved å lengte, savne og forelske, tillater de seg å jobbe aktivt med sjarm, inderlighet og sjenanse.

Under Multiplié dansefestival stiller de med full tjenestemeny. Du kan velge blant tjenester som "Følgesvenn", "Hatestund", "Snikdansing" med mer. Menyen finner du i opptrykte eksemplarer rundt om på festivalen, eller på www.åpninger.com.

Du bestiller tjenester ved å sende en sms til 91713764. De vurderer bestillingen og kapasiteten de har til å levere fortløpende, og gir deg et svar så raskt de kan.

Du kan også komme innom dem i kontortiden deres i Kunsthall Trondheim hver dag tirsdag - fredag mellom kl 1600 - 1800, eller lørdag mellom kl 1230 – 1430

Støttet av: Norsk Kulturråd og Fond for utøvende kunstnereMedvirkende:
Marie Bergby Handeland, Konsept, Utøver
Morten Liene, Konsept, Utøver


Vis tidligere forestillinger