Roza Moshtaghi Only forever

De virker ubetydelige, men er talløse; så insisterende i sin kontroll over oss: korrigeringer, eierskap, eiendom, navngiving, skammen, huslånet vårt eller den føkkings månedlige forsikringspremien. Langsomt innvirker de på kroppene våre. Som minner og erfaringer vi ikke har oversikt over, som arret på albuen.

Død etter tusen kutt.
Men hva om kuttene i steder er skilletegn (/), svevende mellom to motsetninger? Bilde/virkelighet, kvinnelig/mannlig, inkludering/ekskuldering, individ/kollektiv, intimitet/fremmedgjøring, seriøs/useriøs. Og hva om / ikke var en grense, en forskjell, en atskillelse?

Only forever er en hybridforestilling, et kollektivt prosjekt som bygger på flere disipliner gjennom mestring av en rekke (u)ortodokse fremgangsmåter så som mønsterdannelse og selvorganisering, og den adresserer forfatterskapets flertydighet.
Den er et vekselpill mellom dans og bilde, og utnytter spenningen mellom konstant flyt og trangen til å danne faste, stabile sannheter.

Only forever inviterer inn i den gjennomtrengelige membranen mellom innside/utside, publikum/utøver, bilde/virkelighet, skaper en glidning mellom falske motsetninger, og tar bolig i en verden hvor alt redefineres og omdannes i det uendelige. Skillene er ikke bare gjennomtrengelige, men motsetningene må bevege seg gjennom og over dem. De er faktisk ikke skiller i det hele tatt. De er bokser, de er rammen, filteret, prosceniumet.
Vi har tatt bolig på mest bedagelig vis i /. Det er i oss. Det er oss. Jeg ser på deg/du ser på meg. Se på meg/ikke se på meg.


Medvirkende:
Roza Moshtaghi, KonseptDatoTidStedBilletter
20.10.20181800 Hordaland kunstsenter  bit-teatergarasjen.no
21.10.20181800 Hordaland kunstsenter  bit-teatergarasjen.no

Vis tidligere forestillinger