Helle Siljeholm NODES: Naboskap

NODES: Naboskap inviterer publikum inn i et bevegelig og sanselig landskap bestående av lyd, lys, tekst og scenografi. Konteksten for arbeidet er bydelen Lademoen og det nyåpnede Rosendal Teater. På ulike måter undersøker kunstprosjektet hva naboskap og nabolag er, og kan være i fremtiden. I utviklingsperioden har kunstnerne i prosjektet samtalt med mer enn 50 forskjellige naboer av teateret. Deres erfaringer, ønsker og fortellinger om hva som har vært, er, og kan bli, danner en montasje av lyd hvor ulike og mulige naboskap kan oppstå, også i møte med tilhørerne.

Publikum inviteres til å tre inn i det sceniske nabolaget, et koreografisk verk inspirert av installasjon, teater, film og blockchain- teknologi.

NODES: Naboskap er del 2 av 2 prosjekter om Teaterhuset Avant Garden. Del 1: NODES: Avant Fini undersøkte hva Teaterhuset Avant Garden hadde vært og var, samt ulike forhold som påvirket teaterets utvikling i Midtbyen. NODES: Naboskap undersøker hva Rosendal Teater kan bli (også som respons på erfaringer gjort i NODES: Avant Fini.)

Co-produsent: Rosendal Teater
Prosjektet er støttet av: Kulturrådet, Fond for lyd og bilde, Trondheim Kommune Medvirkende:
Helle Siljeholm, Kunstnerisk ansvarlig, Utøver, Scenografi
Kai Johnsen, Utøver, Dramaturg
Tobias Liljedahl, Utøver
Martin Palmer, Utøver
Hilde Pytkowski, Utøver
Ivar Djurhuus, Lyddesign
Ibrahim Abdulkader, Scenografi
Tobias Leira, Lysdesign
Guro Vrålstad, Produsent


Vis tidligere forestillinger