Valdres sommerballett er unik sjanse for deltakelse med talentsatsning i klassisk ballett 22. - 30. juni i Valdres med internasjonale pedagoger og dansere. Talenter fra alder 8 år og til profesjonelle kan søke. Søknadsfrist 1. februar.

Kurs med pedagog Kjersti Kramm Engebrigtsen som passer for alle som er glad i å bevege seg. Kurset holdes i Frysja salen i Sagene Samfunnshus i Oslo onsdager fra 16. januar og varer frem til jun.

Long’n Lean (R) stretching-yoga med Birgitta Strobel begynner igjen i januar 2019 på Volvat medisinske senter på Majorstuen, torsdager klokken 1730-1845 fra 17. januar.

Feldenkraispedagog Marit Ødegaard starter allerede i januar med Feldenkraisgrupper i nydelige lokaler i Grønlandsleiret 14. Feldenkraismetoden®, Awareness Through Movement®, passer for alle. Du behøver ikke å ha vært med i timer før for å kunne delta. Du trenger bare ledige klær. Ta med matte!

Den erfarne butoh-danseren og -koreografen, Joan Laage (Kogut Butoh) fra USA besøker Oslo igjen. Dette vil være en workshop omkring butohdansens fasinerende tema: transformasjon og gjenskapelse gjennom kroppen og sinnet. Workshop den 15. - 17. februar.

Denne klassen er for alle som er interessert i kropp, sinn og bevegelse; dansere, yoga-utøvere, idrettsutøvere, utøvere, martial artister, filosofer, lærere og kunstnere av alle slag. Klassen undervises av Olive Bieringa, 9. - 10. mars.

Skuespiller- og danseralliansen ønsker å være en ressurs i scenekunstfeltet og tar gjerne imot forslag til samarbeid om workshops, masterklasser og kurs for skuespillere og dansere, på e-post: post@skuda.no