Path Created with Sketch.

Åpen prøvedans og bransjetreff

PRODA i samarbeid med Norske Dansekunstnere og SKUDA inviterer til åpen prøvedans – en møteplass for utøvere, skapende dansekunstnere og koreografer. Påmeldingsfrist er 28. august.

Når: 10. september, fra kl. 09:00-17:00. 
Hvor: Rom for dans, Marstrandgata 8.

Program: Workshops i Store studio,
Åpen møteplass i Hvitt produksjonsrom og Åpent utforskende rom i Lille produksjonsrom. 

Sjangerspesifikt: Åpen prøvedans arrangeres sjangerspesifikt. Høsten 2022 er åpen prøvedans innenfor samtidsdansen. Alle dansekunstnere som er interessert kan delta. 

Det er kostnadsfritt å delta. 

Trykk her for å lese mer om programmet for dagen

Trykk her for påmelding


BAKGRUNN FOR ARRANGEMENTET
Åpen prøvedans 2022 er vårt forsøk på et nytt audition-format. Åpen prøvedans har i en årrekke blitt arrangert av PRODA, Norske Dansekunstnere og Dansens hus, sist arrangert i 2016. I år forsøker vi en gjenoppstandelse av konseptet, men i ny drakt. Konseptet audition/prøvedans er et omdiskutert format, vi vil likevel forsøke å finne formater hvor feltet møtes og nye forbindelser kan skapes. Etter en spørreundersøkelse om behovet for Åpen prøvedans, viste over 100 dansekunstnere interesse for dette. Vi ser at det er spesielt viktig tiltak for dansekunstnere som er utdannet i pandemien.  

De håper mange ønsker å delta, både nyutdannede og etablerte dansekunstnere!

Åpen prøvedans 2022 er arrangert av PRODA profesjonell dansetrening, i samarbeid med Norske Dansekunstnere og SKUDA. Arrangementet er støttet av DansiT, Dans Sørøst-Norge, RAS, NORA, Scenekunst Sør og Bergen Dansesenter.