Path Created with Sketch.

Bølgen Dansestudio søker dansepedagog

© Bølgen Dansestudio

Bølgen Dansestudio i Arendal søker etter en dansepedagog inntil 63 % fast undervisningsstilling fra og med januar (vår semester) 2023. Det vil også være behov for fast ansettelse fra august 2023.

Stillingen er fleksibel ut i fra ønsker og behov (63 % er 19 faste timer på timeplanen våren 2023 i et 14 ukers semester). Stillingen kan eventuelt deles på flere og inneholder sjangere og stiler som ballett, ballett med point, jazz, moderne, hip hop & street stiler og latino.

Det er også muligheter for stilling ved sommerskole (august) og inneholder ekstra arbeid i forbindelse med elevforestillinger (desember). Bølgen Dansestudio har også 3 amatørkompanier som har ulike oppdrag utover året.

Bølgen Dansestudio er en privat danseskole i Arendal med rundt 700 elever. De vektlegger pedagoger som formidler danseglede kombinert med teknikk og disiplin i de ulike sjangerene, har gode samarbeidsevner, er utadvendt og bidrar til et godt dansemiljø for barn og unge.

Les mer om Bølgen Dansestudio på bolgendansestudio.no og instagram: bolgendans

Søknadsfrist for våren 2023: 30. desember 22
Søknadsfrist for sommer/høsten 2023: 31. mars 23

Søknad kan sendes til post@bolgendansestudio.no og for eventuelle ønsker om mer info og detaljer knyttet til stilligen og Bølgen som arbeidsplass, kontakt Christina Louise Markhus på 90632316 christina@bolgendansestudio.no