Path Created with Sketch.

CODA Dance Festival 2022 feirer 20-års jubileum! (12.-16. oktober)

CODA – Nordens største samtidsdansefestival ble initiert av koreografene Lise Nordal og Odd Johan Fritzøe i 2002 og festivalen er dermed 20 år i år. De inviterer til jubieumsfestival fra 12.-16. oktober.

De har satt i gang et unikt bestillingsverk i samarbeid med Den Norske Opera & Ballet, og vi har engasjert 16 norske dansere i vår vandreforestilling, spesialbestilt via det europeiske nettverket Big Pulse Dance Alliance. 7 unge koreografer kommer sammen på Bærum Kulturhus til Kreativ Lab, og på Dansens Hus får vi både møte pioneren for inkluderende dans, Candoco Dance Company, og Daniel Mariblancas NORMAL- den samlende styrken i de som lever utenfor den kollektive normen.

Det blir som vanlig workhops og seminar. De gjentar koreografisatsning med 7 unge koregorafer, Kreativ Lab i samarbeid med Bærum Kulturhus, et to-årig mentorprosjekt med visning i 2023.

Og sist, men ikke minst, fest! De inviterer til stor fest på BLÅ, der CODA hadde sine klubb-kvelder gjennom hele den første festivalen i 2002. Hold av 13.oktober, og bli med på fest med live-DJs, dansekunstnere og voguing.

Les mer om festivalen og programmet på nettsiden deres og på Facebook.