Path Created with Sketch.

Dansekunstnere og fysisk trente utøvere søkes

Foto: Per Rutledal

12. mai 2023 er den internasjonale ME/CFS dagen. Dansekunstner Kristine Nilsen Oma søker utøvere til prosjektet Karantena del 2. Hun søker dansekunstnere og fysisk trente utøvere til en #millionsmissing aksjon denne dagen til inntekt for ME fondet. ME fondet støtter vitenskapelig forskning for ME syke. Utøvere vil bli honorert, størrelsen på honoraret er avhengig av hvilke tilsagn instanser velger å støtte å prosjektet med.

Utøvere må kunne delta på en zoom-prøve i forkant, generalprøve 10. mai og være komfortabel med fysisk improvisasjon. Ønsker du mer informasjon om prosjektet kan du ta kontakt direkte med meg på e post adresse: kristinenilsenoma@gmail.com. Oma vil trenge din cv og intensjonsavtale for å søke om midler til din deltakelse.

Prosjektet søker så mange utøvere som mulig. Forestillingen har et multi-disiplinært kunstnerisk uttrykk og det kreative i dette prosjektet vil inspirere menneskelig samhold mens det samtidig favner kulturelt mangfold. (Andre sentrale medvirkende er Dr Tony Yap og Vokalist Siew-Wai Kok)

Frist: 31. desember

Om bildet: Foto: Per Rutledal med koreograf og me pasient: Kristine Nilsen Oma (Oma sier: Som alvorlig ME syk ligger jeg horisontalt 80-90% av min hverdag. Jeg har siden jeg ble syk forsket på spørsmålet: Hvordan danser jeg nå som jeg er syk?)

Kristine Nilsen Oma

Dansekunstner og aktivist basert i bergen.

kristinenilsenoma.wordpress.com