Path Created with Sketch.

Mia Habib Productions søker frivillige til verket «ALL – a physical poem of protest»

«ALL – a physical poem of protest» av Mia Habib. Foto: Sarah Marguier

Forestillingen vil bli utviklet sammen med koreograf Mia Habib over tre påfølgende workshop-
kvelder. ALL – a physical poem of protest er en kollektiv forestilling for alle som vil være med. Ingen tidligere erfaring med bevegelse eller scene kreves. De søker 50 personer som vil delta i workshopene og forestillingen som vises på Ali Kaffelager på Filipstadkaia den 18. september.


DELTAKELSE ER ÅPEN FOR ALLE INTERESSERTE VOKSNE (18+) AV ALLE KJØNN, OPPRINNELSER OG BAKGRUNN.
“ALL – a physical poem of protest” handler nettopp om kraften i å samle veldig mange mennesker – om massens kraft. Protestritualet insisterer på den repetitive aksjonen av å gå og springe som en
manifestasjon av den protesterende kroppen i en masse. I forestillingen går og løper deltakerne sammen i en sirkel, i en spiral som genererer mye energi. En vesentlig del av verket er at hver enkelt som deltar også tar stilling til sin egen motivasjon for å være med; «For hva og for hvem er det du går, og for hva og for hvem er det du står?»

“ALL ..” er et fysisk protestdikt som har vært en del av protester, blitt vist på internasjonale teater og arenaer som Burgtheater i Wien, PICA i Portland, LaMaMA i New York, Théâtre de la Ville i Paris og Studiobühne Köln.

De påpeker at deler av forestillingen utføres avkledd, men det er også plass for deltakere som ikke ønsker å opptre avkledd. Prosedyren og generelle regler for interaksjonene og samvær vil bli informert om den første dagen i workshopen. Deltakelse i workshopen og presentasjonen vil ikke godtgjøres.

MHP følger FHI sine gjeldende smittevernregler og arrangementet er godkjent av bydelsoverlegen i Oslo. Mer informasjon om dette vil bli gitt ved påmelding.

Informasjon & registrering: extras.miahabibproductions@gmail.com / mobil: 91 81 52 47


WORKSHOP
15. – 17. september kl. 1730 – 2200

FORESTILLING
18.september kl. 2200

STED
Ali Kaffelager, Filipstadveien 11