Path Created with Sketch.

Mind The Gap 2023

MTG
ECHOHEROES med Maria Lothe, Hannah Parsons, Ingvild Marstein Olsen og Olivia Edginton på Mind The Gap 2022. Foto: Simen Dieserud Thornquist

Mind The Gap (MTG) arrangeres i år fra 25. november til 3. desember, med visninger 3. og 4. desember. Alt foregår på Scenehuset.

MTG er en ikke-kuratert og uformell plattform som legger til rette for å skape og videreutvikle dansekunst-prosjekter, og bidra til at kunsten som skapes møter et publikum. Alle profesjonelle dansekunstnere kan melde seg på med et prosjekt som er på idéplan, i prosess eller på vei mot å bli et ferdig arbeid.

Hva får deltagerne som er med på MTG?

  • studio for prøvetid, 2 prøver per prosjekt
  • vise arbeidet sitt på en visning, samt delta på en publikumssamtale om arbeidet
  • mulighet til å gå i dialog med et ytre øye, en erfaren dansekunstner som kommer på en prøve og bidrar med sin kompetanse
  • bilder fra visningen tatt av en profesjonell fotograf
  • MTG-crewet tar seg av det økonomiske, organisering av prøver, oppsett av timeplan, kontakt med ytre øyne, og er ansvarlig for avvikling samt vertskap for visningene
  • MTG mottar støtte fra Norsk Kulturråd i årene 2023-2025 og både prosjektene og de ytre øynene får honorar. Summen er ikke klar da MTG også søker om støtte fra Fond for utøvende kunstnere og Oslo kommune, og disse søknadene sendes inn etter at deltagerne er klare.

Frister dette?

Da må du fylle ut og sende inn registreringsskjemaet som du vil finne på nettsiden når registreringen åpner den 10. august klokka 09.00. Her finner du informasjon om hva du må fylle ut. Skjemaet er åpent for utfylling og innsending fram til midnatt 15. august. Merk deg tidspunktene for her er det førstemann-til-mølla! Alle deltagere får svar innen fredag 18. august.

gapet.no/2023

Mind The Gap
Mind The Gap er en visningsscene for dans i prosess som foregår en gang i året på Scenehuset på Majorstua. Vi tilbyr prøve- og visningstid for opptil ti prosjekter og det eneste kriteriet er at deltagerne er profesjonelle dansekunstnere bosatt i Norge. Det spiller ingen rolle hvor i prosessen prosjektet er, hva det handler om eller hvilken form det har; MTG er åpent for dansekunstnere som er interessert i å dele arbeidet sitt gjennom å gjøre, reflektere, vise og diskutere.

gapet.no