Path Created with Sketch.

Multiplié dansefilm 2022

Still «Re:Born» av Annemijn Rijk. Multiplié dansefilm 2021.

Multiplié dansefilm arrangeres i 2022 for 7. år på rad, og for fjerde gang som en internasjonal konkurranse. Nå kan du sende inn din dansefilm, søknadsfrist er 1. oktober

Etter å ha sett en stadig økning i lokale, nasjonale, og nordiske bidrag de siste årene, har de nå også tatt steget med å utvide Multiplié dansefilm med et eget Nordisk program. For aller første gang vil det i år altså gjennomføres både et internasjonalt og et nordisk program i Multiplié dansefilm. Begge programmene vil gjennomføres som en konkurranse, hvor en ekstern fagjury vil kåre en beste film i hver program.

Multiplié dansefilm presenteres av DansiT i samarbeid med Minimalen Kortfilmfestival. Dansefilmprogrammet har lånt navnet sitt av Multiplié dansefestival, hvor dansekunsten bøyes og tøyes inn i nye, overraskende og engasjerende former. I tråd med Multipliés kunstneriske profil ønsker Multiplié dansefilm å synliggjøre ulike stemmer, kropper, og livserfaringer gjennom et bredt spekter dansefilm av høy kvalitet fra hele verden. Multiplié dansefilm ønsker å utvide forståelsen av hva dansefilm kan være, eller se ut som, og hvem som kan være en danser, koreograf, eller filmskaper.

Les mer om blant annet søknadskriterier og priser her: dansit.no