Path Created with Sketch.

Multiplié dansefilm 2022

Still fra Re:Born – Regi: Annemijn Rijk – Multiplié dansefilm 2021

Multiplié dansefilm i Trondheim arrangeres 16. januar 2022 for 7. år på rad, og for fjerde gang som en internasjonal konkurranse. Etter å ha sett en stadig økning i lokale, nasjonale, og nordiske bidrag de siste årene, har de nå også tatt steget med å utvide Multiplié dansefilm med et eget Nordisk program. For aller første gang vil det i år altså gjennomføres både et internasjonalt og et nordisk program i Multiplié dansefilm. Begge programmene vil gjennomføres som en konkurranse, hvor en ekstern fagjury vil kåre en beste film i hver program.

Det er nå åpent for å sende inn filmer til neste års festival. Les mer

Frister: Earlybird: 1. september / Siste frist: 1. oktober

Multiplié dansefilm presenteres av DansiT i samarbeid med Minimalen Kortfilmfestival. Dansefilmprogrammet har lånt navnet sitt av Multiplié dansefestival, hvor dansekunsten bøyes og tøyes inn i nye, overraskende og engasjerende former. I tråd med Multipliés kunstneriske profil ønsker Multiplié dansefilm å synliggjøre ulike stemmer, kropper, og livserfaringer gjennom et bredt spekter dansefilm av høy kvalitet fra hele verden. Multiplié dansefilm ønsker å utvide forståelsen av hva dansefilm kan være, eller se ut som, og hvem som kan være en danser, koreograf, eller filmskaper. 

Multiplié dansefilm presenteres årlig i Trondheim av DansiT – Dansekunst i Trondheim og Sør-Trøndelag i samarbeid med Minimalen Kortfilmfestival.

dansit.no
minimalen.com