Path Created with Sketch.

Nagelhus Schia Productions søker dansere til NSP 2

Fra «960 sekunder» (kor. Guro Nagelhus Schia og Vebjørn Sundby), danser: Benjamin Windborg. Foto: Anne-Sylvie Bonnet.

Nagelhus Schia Productions inviterer til audition for talentsatsningen NSP 2 for perioden 2023-2024. De ser etter nyutdannede dansekunstnere (uteksaminert i løpet av de tre siste årene) med relevant treårig utdanning på høyskolenivå. 

Søknadsfrist er 7. desember.

Programmet er et kunstnerisk veilednings- og kompetanseutviklingsprogram med formål om å tilby unge utvalgte talenter innen samtidsdans kunstnerisk egenutvikling og en bredere kompetanse innen feltet. Gjennom en skreddersydd talentutviklingspakke vil deltagerne få nye kunstneriske erfaringer og videreutvikle sine ferdigheter.

NSP 2 inkluderer et mentorprogram med teknisk, koreografisk og scenisk talentutvikling på svært høyt nivå der danserne får muligheten til å jobbe med ledende koreografer fra Norge og utlandet. Det kan også bli aktuelt med turnering i inn- og utland. I tillegg vil deltakerne gjennomføre et kompetansehevingsprogram innen bransjefaglige tema og egen kunstnerisk utvikling.

Programmet varer i 6 måneder innenfor en 12-måneders periode, med oppstart høsten 2023. Danserne vil motta lønn for sine perioder med aktivitet. Aktiviteten vil i all hovedsak foregå i Studio NSP i Sandvika. 

NSP 2 gjennomføres i samarbeid med Bærum Kulturhus – Dans Sørøst Norge. Programmet er støttet av Talent Norge, Sparebankstiftelsen DNB, Viken Fylkeskommune og Bærum kommune.

Motivasjonsbrev, CV, bilder (maks fem) og en video som presenterer deg som dansekunstner sendes til nsp2@nsproductions.no innen 7. desember 2022. E-posten merkes «Audition NSP 2». 

NB! Les retningslinjene nøye for du søker!

Aktuelle dansere vil bli kontaktet. Søknader uten videolink til bli refusert.  

  • Søknadsfrist: onsdag 7. desember 2022, kl. 24.00
  • Audition: mandag 16. januar 2023 
  • Sted: Studio NSP, Eyvind Lyches vei 11, 1338 Sandvika

OM NSP
Nagelhus Schia Productions (NSP) ble grunnlagt i 2018 av Guro Nagelhus Schia og Vebjørn Sundby og er en av tre nasjonale dansekompani med fast offentlig bevilgning. NSPs mål er å skape, produsere og promotere danseforestillinger på et høyt kunstnerisk og profesjonelt nivå ved å samarbeide med norske og internasjonale koreografer, både unge og etablerte.

Les mer her.