Path Created with Sketch.

Småkunstfestivalen 2021: 16. – 19. september

Seanse – senter for kunstproduksjon inviterer til Småkunstfestival i Oslo 16.-19. september.

Forestillinger, verksted og arrangement er gratis og krever kun påmelding for å få plass.
Antall plasser er begrenset og i tråd med aktuelle C-19 smittevernregler.

I fire dager byr Seanse – senter for kunstproduksjon på dans, teater, musikk og billedkunst skapt for barn i alderen 0–6 år. I år samarbeider de med Den Norske Opera & Ballet og Ultimafestivalen.

Norge og Skandinavia er kjent for å produsere kunst av høy kvalitet for de aller yngste. Barna får delta å oppleve forestillinger og tilrettelagte verksteder på sine premisser. Seanse verdsetter barnas evne til å la seg begeistre av forskjellige kunstuttrykk og håper gjennom årets festival å glede både babyer, barnehagebarn, familier og andre.

Seanses fjerde Småkunstfestival tilbyr både babyopera og dans med norske kunstnere, og har inviterte gjestespill fra Nederland og England. Alle arrangementene foregår rundt Oslo sentrum og er lette tilgjengelige.

For faginteresserte tilbyr de to fagseminarer: Kritikerseminar på Kunstnernes hus torsdag 16 september og dagsseminar fredag 17. september på Deichman Bibliotek i Bjørvika.

Se programmet for oversikt over forestillinger, verksted, seminar og påmelding her: www.seanse.no

For påmelding ved barnehagegruppe oppgi hvilken forestilling, dato, tidspunkt og antall barn og alder som er ønskelig. Alt er gratis. Mailkontakt produsent kristian.glomnes@hivolda.no

Les mer