Path Created with Sketch.

Utlysning: IN PROCESS – No Solo

RAS

Mange dansekunstnere og koreografer jobber solo. Det kommer til uttrykk i deres praksis og i deres arbeider. Er det fordi de vil det? Eller fordi omstendigheter som tid, penger og fasiliteter gjør det utfordrende å engasjere seg kontinuerlig i langsiktige samarbeid?

Med denne åpne utlysningen ønsker HAUT og RAS å støtte opp om dansen og koreografien som utvikles og kommer til uttrykk i samarbeid og fellesskap, og vi spør: Hvordan dyrker vi måter å jobbe på med rom for kollektive prosesser og praksiser?

Søknadsfrist er 5. juni.

Med IN PROCESS – No Solo vil HAUT og RAS i Sandnes gi Rogaland-baserte dansekunstnere og koreografer muligheten til et black-box residency i København, for å utforske samarbeid som arbeidsform, organisasjonsform, praksis og kunstnerisk uttrykk.

I PROSESS – No Solo er rettet mot konstellasjoner av dansere og koreografer med base i Rogaland Norge som ønsker å utvikle og utfordre samarbeid gjennom et residency. Residensen avsluttes med en deling og samtale med lokalmiljøet i København, moderert av HAUT.

Les hele utlysning her.