Path Created with Sketch.

Utlysning: Koreograf-residens

Koreograf-residens. Nagelhus Schia Productions
Fra arbeidsvisningen med koreograf Therese Markhus i residens med NSP 2. Foto: Tale Hendnes.

For fjerde år på rad utlyser Nagelhus Schia Productions’ egen residensordning for koreografer.

Koreografresidensen strekker seg over to uker og gir en profesjonell koreograf mulighet til å arbeide prosessorientert sammen med våre dansere fra NSP 2 – et nasjonalt talentprogram for samtidsdans. Mottakeren får et stipend på 25 000 kroner, tilgang til studio i to uker samt et sted å bo om nødvendig.

Dansekunstnere/koreografer fra hele Norge er velkomne til å søke. Residensen vil være i Studio NSP, som ligger i naturskjønne omgivelser nær togstasjonen i Sandvika. Studio NSP er fullt utstyrt med et topp moderne dansegulv. Residensen bekoster ikke reise, mat eller forsikringer. I residensen inngår også en uformell visning mot slutten av oppholdet.

Søknadsfrist: 1. juni 2023
Periode: Uke 40 og 41, 2023

Hvem kan søke: Dansekunstnere/koreografer med norsk statsborgerskap og utenlandske dansekunstnere/koreografer med gyldig opphold i Norge.

Hva skal søknaden inneholde: CV og en kort søknadstekst der du forteller hvem du er, hvorfor du søker, samt en beskrivelse av hva du ønsker å utvikle i løpet av residensen. Legg ved lenker til tidligere verk og /eller prøver og en beskrivelse av hva du vil arbeide med under residensen, gjerne i form av bevegelsesmateriale eller inspirasjonskilder.

Søknad med «koreografresidens» i emnefeltet sendes til info@nsproductions.no innen 1. juni 2023. Aktuelle kandidater vil bli kontaktet. Eventuelle spørsmål rettes til produsent Tara Ishizuka Hassel på tara@nsproductions.no / + 47 900 80 554.

Les mer her: www.nsproductions.no/residency