Path Created with Sketch.

Utlysning: Multiplié dansefilm 2023

Multiplié dansefilm arrangeres i 2023 for åttende år på rad, og for femte gang som en internasjonal konkurranse. De har sett en stadig økning i norske og nordiske innsendinger de siste årene, og i fjor tok de steget og utvidet Multiplié dansefilm med et eget Nordisk program.

For andre gang i år gjennomføres både et internasjonalt og et nordisk program i Multiplié dansefilm. Begge programmene vil gjennomføres som en konkurranse, hvor en ekstern fagjury vil kåre beste film i hvert program.

Multiplié dansefilm presenteres av DansiT i samarbeid med Minimalen Kortfilmfestival. Dansefilmprogrammet har lånt navnet sitt av Multiplié dansefestival, hvor dansekunsten bøyes og tøyes inn i nye, overraskende og engasjerende former. I tråd med Multipliés kunstneriske profil ønsker Multiplié dansefilm å synliggjøre ulike stemmer, kropper, og livserfaringer gjennom et bredt spekter dansefilm av høy kvalitet fra hele verden. Multiplié dansefilm ønsker å utvide forståelsen av hva dansefilm kan være, eller se ut som, og hvem som kan være en danser, koreograf, eller filmskaper.

De har nå åpnet for innsending av filmer!

Påmeldingen er åpen!
• Tidlig frist: 1. september
Endelig frist: 1. oktober

Les mer her for påmelding og mer informasjon.