Path Created with Sketch.

Utøvere søkes til communitydansprosjektet Lonely Riders (2021-2023)

Fra «Lonely Riders». Foto: Håkan Schüler.

Lonely Riders er et communitydansprosjekt ledet av Karen Høybakk Mikalsen og Minda Marie Kalfoss. De søker utøvere til sine kommende prosjektperioder i Viken fylke i 2021-2023. Søknadsfrist: 30. september.

Lonely Riders er et forestillingsprosjekt hvor dansekunstnere og ikke-dansere møtes i en kunstnerisk prosess, og skaper en forestilling sammen omkring tematikken ensomhet og tilhørighet. Det kunstneriske arbeidet med målgruppen foregår over en tidsperiode og avsluttes med en forestilling i lokalsamfunnet. Lonely Riders prosjektet er også en del av et nordisk dansekunstnettverk med dansekunstnere fra Finland, Island, Sverige og Norge, initiert av Måns Erlandson (SE).

De søker dansekunstnere eller scenekunstnere med fysisk erfaring. Som utøver i Lonely Riders vil du inngå i det kunstneriske teamet og jobbe skapende med oss. I tillegg vil du ta del i arbeidet med selve gruppen, og du må derfor være åpen for å innta både en pedagogisk og en utøvende rolle.

Dersom du er interessert, send dem et motivasjonsbrev hvor du beskriver hvorfor du vil bli en del av Lonely Riders. Skriv også gjerne noe om din bakgrunn og tidligere erfaring, samt hvor i Viken du har tilhørighet. De vil kontakte aktuelle søkere til en workshopdag i Oslo i oktober. Ytterligere informasjon om prosjektperioder og datoer vil gis senere i prosessen.

Søknad sendes til info@livingmovement.no.