Path Created with Sketch.

Workshops og klasser med Kristina Lea Storm

Workshop i kontaktimprovisasjon

Tid: Lørdag og søndag 31. juli & 1. augus kl 1000 – 1600
Sted: Oslo Teatersenter (Hovinveien 1, 0576 Oslo)
Nivå: For alle
Priser: Early bird 1650,- ved påmelding innen 10. juli. Heretter 2450,-

For de fleste har det vært lite dans og kontaktimprovisasjon det siste året. Derfor vil Kristina Lea Storm på denne workshop gi full oppmerksomhet til kroppen og bruke tid på å lande i den igjen. Det vil være fokus på noen av de grunnleggende prinsipper for kontaktimprovisasjon. Samtidig vil det bli tid til å virkelig utforske dansen og kunne nyte det å være i kontakt med andre mennesker igjen på en trygg måte. Det vil bli jobbet med det å gi og motta vekt på en vektløs måte. «Rolling point of contact» vil også være et gjennomgående tema gjennom helgen.

Klasser i kontaktimprovisasjon

Tid: Onsdager fra 25. august – 8. desember kl 2045 – 2200
Sted: Oslo Teatersenter (Hovinveien 1, 0576 Oslo)
Nivå: For alle
Priser: Kontaktimprovisasjon: 2400,- / 10 klipp 2000,- / Drop in: 250,-
Early bird: 3900,- for to kurs (Contemporary floorwork + kontaktimpro). Påmelding innen 1. august. Heretter 4200,-

Klassene består av å utforske og fokusere på hvordan bruk av senter hjelper oss til å finne en myk og leken dans i kontakt med en annen. Det vil jobbes med det å gi og motta vekt på en vektløs måte. «Rolling point of contact» vil også være et gjennomgående tema.

Klasser i contemporary floorwork

Tid: Onsdager fra 25. august – 8. desember kl 1930 – 2045
Sted: Oslo Teatersenter (Hovinveien 1, 0576 Oslo)
Nivå: For alle
Priser: Early bird: 3900,- for to kurs (Contemporary floorwork + kontaktimpro). Påmelding innen 1. august. Heretter 4200,-

Klassene består av enkle kombinasjoner som bygger på hverandre og gir en rød tråd til den siste delen av kurset. Dette vil være en leken workshop – hvor det jobbes med å finne en jevn flyt samt måter hele kroppen vår kan støtte og hjelpe til ulike bevegelser. Klassene vil være inspirert av Kristina Lea Storms nåværende studier i Axis Syllabus i Berlin.

Kristina Lea Storm er utdannet danser og holder regelmessig danseklasser og workshops i kontaktimprovisasjon og release basert contemporary dans.

Info og påmelding:
kristinaleastorm.com