Ravnedans finner sted i Kristiansand 2. - 16. juli og festilvaen har behov for frivillige i planleggingsfasen, under selve avviklingen og til noe etterarbeid. De leter først og fremst etter frivillige som kan jobbe hele eller større deler av perioden, men ta også kontakt dersom du har mulighet kun kortere deler av festivalen.

Ravnedans festival for samtidsdans arrangeres for 8. året på rad kommende sommer, i sommerbyen Kristiansand. I løpet av den 6 dagers lange festivalen arrangerer de både workshops, lab-er, morgenklasser og daglige forestillinger både utendørs og innendørs i tillegg til å drifte festivalbaren med helt eget program. De engasjerer årlig rundt 30 profesjonelle dansere og pedagoger i tillegg til et frivilligteam på rundt 20 personer.

Som frivillig på Ravnedans får du jobbe med profesjonelle dansere, teknikere, lyd- og lysdesignere og pedagoger fra hele verden. Du samarbeider gjerne i grupper med andre frivillige og i tett samarbeid med festivalens produsenter. Det viktigste for arrangørene er at du er dedikert. Ravnedans har mange og helt ulike oppgaver som skal å fylles. I tillegg til at de trenger alt fra billettører til barpersonell og noen som kan henge opp plakater, er de i år også på jakt etter et teknisk crew som skal jobbe sammen med teknisk produsent Martin Myrvold, og de har behov for deg som tar utdannelse innen produksjon og avvikling av større arrangementer, og som kan tenke deg å ta på deg et større ansvar for deler av avviklingen.

SOM FRIVILLIG FÅR DU
- en unik mulighet for erfaring innen produksjon - og prosjektledelse i scenekunstfeltet.
- mulighet til å jobbe i en sjenerøs og profesjonell atmosfære
- gratis inngang på alle forestillingsarrangementer så langt det er ledig plass
- prisreduksjon på alle kurs og workshop-arrangementer
- invitasjon og til Ravnedans halvdags båttur for crew og frivillinge som i år ligger til den 15. juli
- attest til CV og/eller referanse gjennom en av produsentene i festivalledelsen

DU MÅ
- organisere reise og overnatting selv, men Ravnedans bistår gjerne med å foreslå rimelige og gode løsninger så langt de har mulighet
- være dedikert og selvstendig.

EKSEMPLER PÅ ARBEIDSOMRÅDER
Ravnedans er på jakt etter frivillige til mange ulike, både små og store oppgaver:
- foto til markedsføring og dokumentasjon
- video til markedsføring og dokumentasjon
- prosjektledere med større ansvarsområder som drift av festivalbar, artistansvarlig o.l.
- artistverter
- teknisk crew som skal bygge scene og rigge teknikk for de ulike forestillingene både innendørs og utendørs og avvikle lyd og lys på mindre arrangementer
- billettører og publikumsverter
- barpersonell
- klargjøring av scene og backstage
- oppheng av plakater, utdeling av flyers

Har du lyst til å lage festival sammen med Ravnedans i sommer?
Ta kontakt med Tone Kittelsen på ravnedans.tonemartine@gmail.com i dag!!

Skriv kort om deg selv, nevn når du kan jobbe for festivalen, og opplys gjerne om du har spesielle talenter som du tror Ravnedans har bruk for.

facebook.com/events/122904388212191

ravnedans.com

frivillig