Dansearena nord er kompetanse- og nettverkssenter for dansekunst i Nord-Norge som samarbeider nært med dansekunstnere, koreografer og arrangører i regionen og tilbyr bl. a. residens. De søker nå en dyktig og selvstendig produsent til en prosjektstilling. Tiltredelse 1.04.2019 til 31.03.2020 – med mulighet for fast ansettelse. Frist: 2. januar

Mia Habib Productions (MHP) søker produsent i 80% fast stilling med tiltredelse våren 2019. Frist: 31. desember 2018.

Jobbmarked for dansekunstnere og relaterte stillinger på Facebook. Her kan du legge ut betalte stillinger, oppdrag, prøvedanser for jobber og vikarbehov, samt søke etter øvingslokaler eller kontorplass. Se Facebook-siden her.

 

Ønsker du å utdanne neste generasjons kongelige ballettdansere? Aalborg Kulturskole er et talent senter for Det Kongelige Teaters Balletskole, og ser etter en ballettpedagog så snart som mulig og innen 1. januar 2019. Søknadsfrist 15. desember.

Er du produsent og ønsker å bli registrert i Nydans Oslo sin produsentdatabase, så kan du fylle ut skjema her. Leter du etter en produsent, ta kontakt med Justina Brazaite (justina@nydansoslo.no), så får du en liste over produsentene i databasen.

Vi har laget en egen side for informasjon om auditions i menyen til venstre under
Nyheter / Frister / Jobber. Vi setter pris på å få informasjon om auditions vi ikke fanger opp selv.