Universitetet i Stavanger har ledig stilling som stipendiat i dans ved Fakultet for utøvende kunstfag, Avdeling for jazz, dans, PPU og musikkproduksjon. Stillingen er ledig fra høsten 2019. Dette er en utdanningsstilling som i hovedsak skal gi lovende forskere anledning til faglig utvikling. Stillingen har forskerutdanning fram til doktorgrad som mål. Stipendiaten ansettes for en periode på tre år med ren forskerutdanning eller fire år med forskerutdanning og 25 % arbeidsplikt. Frist: 30. april

Les mer

Dette er én av to ledige stillinger. CODA søker en person som kan bli en del av CODA-teamet under planlegging og avvikling av CODA festivalen 2019. Engasjementet løper fra 1. mai til 31. oktober 2019. Engasjementet har økende arbeidsmengde som starter med 40% i mai til 100% i oktober.  CODA festivalen i 2019 går av stabelen 16. - 26. oktober med kontorplass på Dansens Hus. Søknadsfrist 22. april.

Dette er én av to ledige stillinger på CODA. Engasjementet i 50% stilling er ledig fra 01.05.2018 og løper til 31.12.2022.  Arbeidsprosenten er et gjennomsnitt, itråd med festivaldrift og rapporteringsrutiner vil arbeidsmengden variere gjennom året. Det søkes derfor etter en person som ønsker å jobbe intenst i perioder for så å kunne avspasere dette i roligere perioder. Søknadsfrist 22. april.

Scenekunst Sør, kompetansesenter for scenekunst på Sørlandet, søker informasjonsansvarlig og produsent i 50% stilling. Stillingens varighet er på ett år, men det er muligheter for forlengelse. Søknadsfrist: 22. april

Jobbmarked for dansekunstnere og relaterte stillinger på Facebook. Her kan du legge ut betalte stillinger, oppdrag, prøvedanser for jobber og vikarbehov, samt søke etter øvingslokaler eller kontorplass. Se Facebook-siden her.

 

Er du produsent og ønsker å bli registrert i Nydans Oslo sin produsentdatabase, så kan du fylle ut skjema her. Leter du etter en produsent, ta kontakt med Justina Brazaite (justina@nydansoslo.no), så får du en liste over produsentene i databasen.

Vi har laget en egen side for informasjon om auditions i menyen til venstre under
Nyheter / Frister / Jobber. Vi setter pris på å få informasjon om auditions vi ikke fanger opp selv.