Path Created with Sketch.

Kompani Haugesund feirer 10-års jubileum i år!

Foto: Yaniv Cohen
Det 10 år siden Kompani Haugesund ble etablert og i den anledning starter de jubileet med forestillingen VIBRA – en verkskohort bestående av 5 forskjellige danseverk som har blitt ført sammen av tiden vi lever i. Gratulerer med jubileet!

Billetter til forestillingen (15. mai 2021) finner du her: festiviteten.no

Kompani Haugesund er et prosjektbasert dansekompani med tilhørighet til Haugalandet og ble opprettet 9. januar 2011. Kompaniet består av over 20 profesjonelle dansekunstnere med tilhørighet til Haugesund og omegn. De skal samle kreative krefter for å løfte dansen i distriktet og ønsker å bidra til et mer variert og nyskapende kulturliv.

De skal legge til rette for synliggjøring av den profesjonelle dansekunsten, og skape rom for møter med publikum gjennom workshops, forestillinger og debatter relatert til dansekunst. Kompaniet ønsker å legge til rette for brobygging mellom ulike kunst- og kulturarbeidere, og kultur- og næringsliv. For å stimulere til samarbeid, men også for å dele informasjon og erfaringer, og kunne bygge opp et bredere kunsttilbud på Haugalandet.De vil vise Haugalandet at dans er en kunstform og et uttrykk som kan vises når som helst, hvor som helst.

Les mer