70 kvm moderne 2-roms med balkong og svalgang i Gamlebyen/Ekebergskrenten til utleie mars, april og mai. Enkelt møblert og mulighet for garasjeleie. ring eller sms 452 18 896 for å avtale en titt.

Fossekleiva kultursenter har lokale og ledige perioder for danser(e) som ønsker å arbeide/utprøve prosjekter. Fossekleiva kultursenter disponerer også en gjestebolig som kan brukes til overnatting  i forbindelse med arbeidet.

Liv-Hanne Haugen og Lawrence Malstaff tilbyr billig utleie av rom i Tromsø. Det er  gåavstand til byen og  stille og rolig. Pris: 500 pr natt.
Les mer

West End Studios er en danseskole som holder til i Margarinfabrikken på Bjølsen i Oslo. De har tre saler til utleie på dag- og helgebasis. Det er også noe ledig kapasitet på kveldstid.

Lokalene er ledige fra kl. 1700 hver dag, 7 dager i uken. Adresse: Møllergata 9, 0179 Oslo.

Trude Lirhus er nyutdannet klipper fra Den Norske Filmskolen i Lillehammer. Hun er tidligere utdannet danser fra Skolen For Samtidsdans og Den Norske Balletthøyskolen.

Video og foto dokumentasjon av forestillinger, seminar m.m. og kameraføring ved produksjon av film, musikkvideo, dans for kamera og reklame. De stiller med film- og foto utstyr på høyt profesjonelt nivå.

Ved Kroppsverket har de et kontor vi ønsker å leie ut, enten kort- eller langtidsleie. Det er ca 14m2, har stort vindu, skrivebord og kontorstol. Prisen er 4500kr pr mnd, dette inkluderer strøm og internett.
Kontakt post@kroppsverket.no

Høst 2013: uke 48, 50, 51 og 52
Vår og sommer 2014: mye ledig fra begynnelsen av januar og utover.
Kontakt Jane Hveding: janehveding@gmail.com eller 975 35 387

Nystartet produksjonslokale/studio på Vestre Toten (foreløpig rålokale i låve) på 265 kvadratmeter, med tregulv (belegg) og dansematter, 7 meter under mønet. Muligheter for å arbeide i skogen, samt div utsyr. Eget residenshus som kan huse max 8 personer. Internett.

Idékokeriet har et loft som benyttes til blant annet kurs, seminarer og samlinger, preproduksjon, studio for dans, øvingslokale, fotostudio m.m. Vi ønsker aktivitet og tilbyr derfor rimelige priser for aktører innen kulturfeltet.