Path Created with Sketch.

Kræsjkurs for ferske scenekunstnere

Kræsjkurs
Som nyutdannet eller selvlært kan du mye om det å stå på scenen... meeeen kanskje litt mindre om hvordan navigere i arbeidslivet?

Hvis det er tilfellet, da skal du definitivt henge med oss! Vi skal ta en nærmere titt på overgangen til det profesjonelle livet: hvordan organisere hverdagen, bygge nettverk, forstå det politiske landskapet, kjenne dine rettigheter og velge riktig organisasjonsform. Og ikke minst, hvordan få jobb!

De har samlet alt dette på én fagdag – med masse fine folk som vil dele sine erfaringer med deg. I tillegg til foredrag og samtaler med organisasjoner, utøvere og mulige arbeidsgivere, blir det stands med mange ulike tilskuddsordninger og bransjeaktører du kan bli kjent med.

Det er et begrenset antall deltagerplasser, så meld deg på tidlig. NB: Det vil være mulig å følge hele programmet digitalt, informasjon om dette kommer senere.

Tid & sted: 22. august kl. 0930-1230 på Vega Scene

Program:
09.30: Dørene åpner
10.00: Velkommen!
10.10: Bransjenavigasjon – hvordan ser bransjen ut, hvor starter du?
10.40: Møt bransjeaktørene – mingling på stands – på egen hånd eller med hjelp
11.10: Kræsjkurs i arbeidslivet – regler, rettigheter og muligheter

Lunsj og mingling

13.15: Fra nyutdannet til etablert scenekunstner – vi prater med folk som har gjort dette en stund
14.00: På baksiden av søknadsportalen – hvordan skal du nå frem i søknadsbunken?
14.45: Møt Fagforbundene – hvorfor bør du være fagorganisert?
15.15: Pause
15.45: Ferske utøveres muligheter på arbeidsmarkedet – vi prater med arbeidsgivere og stiller de alle de kleine spørsmålene
16.30: Party på SALT!

Dette arrangementet er et samarbeid mellom Norsk Skuespillersenter, CREO, VEGA Scene, SALT art & music, PRODA og Skuespiller- og danseralliansen, sammen med resten av scenekunstbransjen.

Les mer om arrangementet.