Path Created with Sketch.

Hvordan bruke biblioteket

Bibliotekbasen er delt i to, en bokbase og en videobase. Du kan søke i begge samtidig eller velge en av dem. Basen er enkel og selvinstruerende. Det er likevel verdt å merke seg et par ting:

  • Søking i fritekstfeltet gir treff på alt. Dette er derfor den enkleste måten å søke på. Ønsker du likevel å begrense søket kan du velge et av de andre feltene, eventuelt gå til avansert søk.
  • Søker du etter en koreograf i forfatter/koreograffeltet får du kun treff i videobasen. Dersom du ønsker en bok om en bestemt koreograf, må du derfor enten søke i fritekstfeltet, emneordfeltet eller tittelfeltet.
  • Er du kun ute etter videoopptak med en bestemt danser, kan du søke på danserens navn i emneordfeltet.
  • Når du har funnet boken du leter etter kan du klikke deg inn på selve posten og sjekke om boken er utlånt eller ikke.
  • Dersom du ønsker å reservere en bok eller bli satt på venteliste, send en e-post til
    sigrun@danseinfo.no.

Lånetiden på bøker er 4 uker. Du kan selv forlenge lånene for én periode dersom det ikke er noen andre som har reservert boken. Dette gjør du ved å sende e-post til sigrun@danseinfo.no. På e-post kan du også reservere bøker som hentes på Danseinformasjonen. Lånere kan få tilsendt bøker i posten mot fakturering for portbeløpet ved å sende bestilling med bokens tittel og forfatter per e-post.

Danseinformasjonen abonnerer på en flere tidsskrifter og har både nyere og eldre utgaver av en rekke tidsskrifter. Tidsskriftene er tilgjengelige for alle interesserte i Danseinformasjonen lokaler.

Lånerens ansvar
Det er ikke gebyr på forsinket levering. Vi ber likevel om at lånerne overholder lånetiden.
Låneren er selv ansvarlig for de lån som foretas, og det utlånte materialet kan ikke lånes videre til andre. Tap og skader må enten erstattes med nytt materiale eller med bokens innkjøpsum pluss et omkostningsgebyr på 50 kroner.