Path Created with Sketch.

Elle Sofe Company – Summer Intensive

Marianne Kjærsund. Foto: Marianne Ous.

Elle Sofe Company inviterer til den første utgaven av Summer Intensive som vil foregå i Skaidi og Kvalsund 29. juli-3. august 2024.

ESC Summer Intensive er et 6-dagers program som består av bevegelsesklasser, joik og flerstemt arbeid, utflukter til fjells og vidde og kunstnerisk utforskning med disse uttrykkene.

De ønsker på denne måten å skape møteplasser for utøvende kunstnere med interesse for bevegelse og stemme og dele kompaniets undersøkende praksis.

Under Summer Intensive vil deltakere få mulighet å trene sine ferdigheter som utøvere, jobbe kreativt, knytte nye kontakter og oppleve naturen i omegn Skaidi med samisk kultur som utgangspunkt.

De inviterer profesjonelle dansere, skuespillere, joikere, sangere og musikere til å delta. Kurset krever en åpen innstilling til å jobbe med nye uttrykk og være interessert i både bevegelse og stemme.

Bindende påmelding gjøres via mail: kjaersund@gmail.com
Det er begrensede plasser og først til mølla prinsippet gjelder.

Praktisk info:
Deltakere sørger for reise selv. De ordner skyss fra/til Alta eller Hammerfest flyplass. De oppfordrer til å søke reisestøtte fra din fagorganisasjon eller liknende.

Deltakeravgiften er på 4500 NOK og dekker 6 dager med workshops, utflukter, enkel overnatting i skolebygg (med dusj), brødmat og middag hver dag. Spesifiser matallergi/diett i påmeldingskjema. Det er kjøkken tilgjengelig og mulig å låne bil til å gjøre innkjøp i matbutikk dersom noe annet er ønskelig.

Ønsker du å oppgradere overnatting må du selv booke på Repparfjord camping i hytter, airbnb eller motell. De er behjelpelige med informasjon.

Ta med klær og sko til trening og utendørs aktiviteter, og ta gjerne med instrument om du spiller.