Path Created with Sketch.

NÅ KAN DU MELDE DEG PÅ – ARKIVERT! Kunstnerarkivseminaret 2024

Arkivert
Danseinformasjonen – det nasjonale kompetansesenteret for dansekunst, inviterer til tredagers kunstnerarkivseminar 4.-6. november 2024 på Vega Scene i Oslo. 

ARKIVERT! Kunstnerarkivseminaret 2024 retter seg mot kunstnere, spesielt de i det frie scenekunstfeltet, men også mot institusjoner som enten jobber med arkiv eller burde jobbe med arkiv.

🔸 Har du tenkt på at dansekunstneres private arkiv til sammen dokumenterer dansehistorien i Norge? 
Du som dansekunstner er og blir en viktig del av norsk dansehistorie, og det du sitter på av arkivmateriale er av stor verdi for ivaretakelsen av den felles immaterielle kulturarven vår. 

🔸 Hvordan står det egentlig til med ditt arkiv?
Dersom du lurer på hva du burde ta vare på og hvordan du kan skape gode rutiner og systemer for ivaretakelse både underveis i karrieren og for ettertiden, er dette kunstnerarkivseminaret for deg! 

🔸 Hvem er det sitt ansvar å ivareta kunstnerarkivene? 
Gjennom faglige innlegg, foredrag og panelsamtaler vil vi under seminaret belyse problemstillinger og inspirere til løsninger på arkivfaglige spørsmål knyttet til dokumentasjon- og arkivarbeid innen scenekunsten. 

Gjennom å motivere og engasjere til arkivering av egen dansehistorie, håper vi å få til et kollektivt løft for bevaringen av arkiv i hele danse- og scenekunstfeltet, både på individ og organisasjonsnivå.

✏️ PÅMELDING: Arrangementet krever påmelding. Frist for påmelding er 13. oktober.
Påmeldingsskjema finner du her: https://forms.gle/fRGBVTryUuBTKN5L7

Det blir servert lunsj under arrangementet. Dersom man ønsker lunsj koster det 75,- per dag eller 200,- for alle tre dager. Dette registreres også i påmeldingsskjema og betales til Danseinformasjonen via Vipps til: 78554.

Detaljert program legges ut snarlig! 
Tidspunkt for dagene er ca kl. 0930-1600.
Det er mulig å melde seg på en, to eller alle tre dagene.
Spørsmål kan sendes til minda@danseinfo.no

– Kast ikke, vent til seminaret er over!

VELKOMMEN!

Kunstnerarkivseminaret 2024 er mulig takket være økonomisk støtte fra Arkivverket og Kulturrådet.