Path Created with Sketch.

Personvernerklæring

Ansvar

Nettsiden danseinfo.no eies og driftes av stiftelsen Danseinformasjonen. Stiftelsen, ved daglig leder Sigrid Ø. Svendal, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler dem inn

Informasjonskapsler
Når du besøker nettstedet vil vi opprettes en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Behandlingsgrunnlaget for dette er personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 f, som tillater oss å behandle opplysninger som er nødvendig for å ivareta en berettiget interesse som veier tyngre enn hensynet til den enkeltes personvern. Den berettigede interessen er å få tjenester på nettsiden til å fungere.

Les mer om hvordan du administrerer informasjonskapsler (nettvett.no)

Innebygd innhold fra andre nettsteder
Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse og statistikk
Nettstedet benytter Google Analytics for å samle informasjon om bruken av nettstedet. Eksempler på slik informasjon er antall besøkende, hvilke sider som vises, varighet på besøket, nettsted brukerne kommer fra og hvilken nettleser brukeren har. Denne informasjonen er anonymisert, og inneholder ikke brukerspesifikke detaljer.

Google kan også overføre denne informasjonen til tredjeparter hvis dette kreves iht. lov eller i tilfeller hvor tredjeparter behandler informasjonen på vegne av Google. Google vil ikke koble din IP-adresse med annen informasjon Google har.

Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene, jf. ekomloven § 2-7b.

Nyhetsbrev
Ønsker du å motta vårt nyhetsbrev trenger vi din epostadresse. Registrering av navn er valgfritt. Personopplysningene som hentes inn i forbindelse med nyhetsbrevet behandles så vi kan sende deg informasjon om virksomheten, bekrefte identiteten din og kontakte deg ved eventuelle endringer i personvernerklæringen.

Når du registrerer deg for nyhetsbrev og huker av i boksen for at du godtar nyhetsbrev fra oss, godtar du at vi sender deg informasjon om våre arrangementer og prosjekter, samt informasjon om Danseinformasjonens virksomhet. Du kan når som helst avregistrere deg ved å bruke lenken nederst i nyhetsbrevet.

Epostadressen lagres i en egen database hos MailMojo / MailChimp deles ikke med andre, og slettes om du sier opp abonnementet. Epostadressen slettes også om vi får beskjed om at den ikke lenger er aktiv.

Du som bruker har krav på å få vite hva vi, om noe, har lagret av personopplysninger om deg. Forespørsler om dette kan rettes til post@danseinfo.no.