Path Created with Sketch.

Boklansering Scenekunstklassikere #4: «Collage Dansekompani: Filo d’Erba or Frail Creation» av Cecilie Lindeman Steen

Boklansering
Velkommen til boklansering av den nyeste boka i serien Scenekunstklassikere: «Collage Dansekompani: Filo d’Erba or Frail Creation» av Cecilie Lindeman Steen.

Lanseringen skjer på Black Box teater, mandag 17. juni kl. 1800-2000.

– «Filo d’Erba or Frail Creation» fra 1989 av den italienske koreografen Giorgio Rossi, var en av flere internasjonale produksjoner som Collage produserte i perioden fra 1979 og til 1995, og det tenkte jeg var en ukjent del av norsk dansehistorie som ville være interessant å fortelle noe om.

Cecilie Lindeman Steen.


I arbeidet med boka har Steen blant annet dypdykket i Collage Dansekompani sitt arkiv i Dansearkivet – og det er gledelig at boka blir utgitt samme år som det er 50 år siden kompaniet ble etablert!

Bokserien Scenekunstklassikere utgitt av Black Box teater er et dypdykk i den frie scenekunsten fra og med 1970-tallet og fram til i dag. Alle bøkene i serien er skrevet av ulike forfattere og tar utgangspunkt i personlige opplevelser av en utvalgt forestilling, i tillegg til å presentere dokumentasjon og samtaler med kunstnere bak forestillingene.

Under lanseringen blir det taler, opplesninger, forfattersamtale – og ikke minst bobler, musikk og feiring. Her får du også kjøpt boka til lanseringspris.

Og her kan man lese intervjuet: Tre spørsmål til Cecilie Lindeman Steen, forfatteren av Scenekunstklassikere #4

Les mer her – og sjekk ut Facebook-eventet her