aud-topp
Dersom det ikke er noen auditions vi har informasjon om under her kan du sjekke disse lenkene. Har du informasjon om auditions i inn og utland så setter vi stor pris på om du sier fra til oss.

Sjekk også: danceeurope.netdance.netdanceplug.com dancingopportunities.com au-di-tions.comdanceforyou-magazine.com

 

Workshop/audition for JV2 og JVINTENSIVE holdes søndag 18. mars og 22. april på Speilet / Tou Scene, Kvitsaøygatan 25, Stavanger. Registrering fra kl 0930. Les mer her.

Søndag 18. mars kl. 0930-1600 avholdes det workshop og audition for kompaniet Jasmin Vardimon, i Stavanger på Tou Scene. Kompaniet er aktuelle med forestillingen Pinocchio som vises under RAS Dansebiennale 2018 denne uken. Se nettside og facebook-event for mer info.

Audition og workshop finner sted i Oslo 12. og 13. mai 2018 i Oslo og er til det sceniske prosjektet StemmeStammen for barn 0-3 år. Det søkes etter 3 menn som utøvere til produksjonen. Frist: 1. mai

Den Norske Opera & Ballett lager sin første På tå hev-gruppe kun for mannlige dansere. De holder gratis workshop/audition på Oslo kulturskole 29. april. Du bør ha minimum tre års erfaring innen en eller flere dansestiler. Søknadsfrist er 1. april.

Guro Nagelhus Schias Dansekompani holder audition for fremtidige produksjoner. Kompaniet søker etter profesjonelle dansere med svært høyt teknisk nivå, en sterk sceneutstråling og en egen skaperevne. Frist: 28. mars

Panta Rei Danseteater, DansiT og Dansens Hus lsøker etter fire profesjonelle dansekunstnere til TILT Grow 2018 og inviterer til audition og seminar i Trondheim. Frist: 1. februar

I forbindelse med Urban Moves 2018 på Dansens Hus vil det bli holdt audition med Emmanuelle le Phan fra Tentacle Tribe. Dato og tid for audition: Søndag 28. januar kl. 10:00 – 17:00.  

Ser du etter auditions til skoler kan du se på utdanningsiden vår her: danseinfo.no/nyheter/audition