Path Created with Sketch.

Dansenett Norge arrangerer ArrangørWebinar – med bidrag fra Danseinformasjonen

Dansenett Norge
Dansenett Norge arrangerer webinar for arrangører den 22. mars på Bærum Kulturhus. Danseinformasjonens daglige leder, Sigrid Ø. Svendal, bidrar inn i webinaret med foredraget Dancesplaining – bli bedre kjent med dans som kunstuttrykk hvor hun gjennom bilder og videoklipp viser hvordan dansekunsten har utviklet seg historisk og belyser noen tendenser og retninger som er tydelige i dansekunsten i dag.

Program
09:30-11:00: Dancesplaining – bli bedre kjent med dans som kunstuttrykk
I dette foredraget gir Sigrid Ø. Svendal en inngang til dansekunsten. Gjennom et foredrag med bilder og videoklipp viser Svendal hvordan dansekunsten har utviklet seg historisk og belyser noen tendenser og retninger som er tydelige i dansekunsten i dag. Foredraget gir innsikt i flere sider ved kunstformen, og mer kunnskap og kontekst for arrangører som ønsker å programmere dans.
11:00-11:10: Pause
11:10-11:50: Case Study «Story, Story, Die»: dialog om rider mellom hus og kompani v/ Bærum Kulturhus og Winter Guests
11:50-12:00: Pause
12:00-12:45: Pitch av DNN forestillinger for kommende sesonger 2022
12:45-13:00: Oppsummering og avslutning

MELD DEG PÅ WEBINARET HER NB! Begrenset antall plasser.
 
Om foredragsholderen
Sigrid Ø. Svendal er daglig leder ved Danseinformasjonen – det nasjonale kompetansesenteret for dansekunst. Hun er historiker med doktorgrad i historie fra Universitetet i Oslo, men har også en treårig danse- og pedagogutdannelse. Hun har skrevet flere artikler innen norsk dansehistorie, og var også redaktør for boka Bevegelser – norsk dansekunst i 20 år og magasinet Mer Bevegelse.

Les mer