Path Created with Sketch.

Ny master i samtidsdans ved Universitet i Stavanger

UIS
Hoang Vy Le har tatt Bachelor i dans ved Fakultet for utøvende kunstfag, og ble tildelt Bjønnes-stipend da hun gikk ut våren 2020. Nå går Vy videre på PPU i utøvende og skapende kunstfag.

Universitet i Stavanger, Fakultet for utøvende kunstfag tilbyr nå master i utøvende kunstfag, hvor en kan søke seg til studiet med samtidsdans som fordypning.

Master i utøvende kunstfag
Den toårige masteren i utøvende kunstfag blir individuelt tilpasset og gir fordypning i klassisk musikk, dirigering, jazz og improvisasjon, eller samtidsdans på høyt kunstnerisk nivå og i tett tilknytning til arbeidslivet. Studiet har som mål å videreutvikle den kunstneriske profilen, vitenskapelige kompetanse, kreativitet og formidlingsevne.

Målgruppen for studiet er instrumentalister, sangere, dirigenter og dansekunstnere på et høyt kunstnerisk nivå som har fullført en bachelorgrad i musikk eller dans. Studiet retter seg mot dem med stor motivasjon og interesse for å gjøre et fordypningsstudium som gir mulighet til å forme og videreutvikle din egen kunstneriske profil, enten som utøvende musiker eller som dansekunstner, i et flerfaglig miljø.

Les mer her.