Path Created with Sketch.

Danseinformasjonen lanserer ny nettside!

Det er en sann glede for oss endelig å kunne presentere våre nye nettsider! Vi håper de nye sidene vil gi studenter, dansekunstnere, scenekunstnere, pedagoger, forskere, journalister, politikere, publikum og generelt danseinteresserte nyttig og viktig informasjon.

Sidene gir en oversikt over vårt arbeid, og stort og smått som skjer i dansekunstfeltet. Vi er spesielt glade for å endelig ha en søkefunksjon i Dansekalenderen. Legg også merke til vår nyopprettede Infobank med hundrevis av lenker til for eksempel kompanier, koreografer, utdanninginstitusjoner og festivaler. Vi vet at det er mange som bruker nettsidene våre, og nå håper vi at de blir enda enklere å navigere i, og at nettsiden kan nå ut til enda flere.


Dansekalenderen – en unik oversikt

I Dansekalenderen har vi som mål å registrere alle danseforestillinger som vises i Norge og alle norske kompanier og koreografer på turné i utlandet. Dette er et arbeid vi har gjort siden 1994, og informasjonen har både en historisk verdi, er viktig for å kunne akkumulere statistikker om feltet og den fungerer som en oversikt over kommende forestillinger. Øverst på forsiden finner du alltid de fire førstkommende forestillingene. Man klikker videre på Se alle forestillinger for å komme inn i selve kalenderen, hvor man nå har flere søkealternativer, både fremover og bakover i tid.


Takk til Orgdot AS

Våre nye nettsider er utviklet og designet av Orgdot AS, som heldigvis kjenner kulturlivet godt. Vi retter en spesiell takk til Serena Vanzini, Francisca Concha, André Ingebretsen, Leo Utskot og Daniel Mikkelsen for et særdeles godt samarbeid.


Meld fra om feil og mangler

Vi ber om forståelse for feil og mangler på nettsidene, og skulle du se noe som vi bør endres på eller legges til, så blir vi veldig glade for tilbakemeldinger. Ta kontakt på post@danseinfo.no. Det er fremdeles en del eldre artikler og saker som ikke er overført fra den gamle siden, men vi jobber kontinuerlig med saken!


Den verdensomspennende databasen

Det er alltid noe som skjer idet nettsiden blir en del av internettet. Dette er noe Danseinformasjonen har visst veldig godt, helt siden opprettelsen som Senter for Dansekunst i 1994. I stiftelsespapirene kan man lese: