Path Created with Sketch.

Diskusjonsrom: Dansen snakker om «Strategi for scenekunst 2021-2025»

Foto: «Echo Flux» av Carte Blanche. Fotograf: Tale Hendnes
Mandag 6. september presenterte regjeringen «Strategi for scenekunst 2021-2025». Det er riktignok den avtroppende regjeringens ønsker for scenekunstpolitikken som legges frem i strategien, men slike strategier for scenekunsten er likevel en sjeldenhet, og vi har oppfordret ny regjering til å ta strategien med seg i sitt videre arbeid med å styrke og utvikle danse- og scenekunsten.

Norske Dansekunstnere, Dansens Hus og Danseinformasjonen inviterer til et fysisk diskusjonsrom den 27. september kl 1700 på Dansens Hus, hvor vi i fellesskap kan diskutere strategien sett fra dansekunstens ståsted.

Vi vil innledningsvis gi en kort innledning for bakgrunnen for strategien og dra ut noen hovedtrekk. Deretter åpner vi for en plenumsdiskusjon av strategien og kulturpolitikken for dansekunsten.

Vi ønsker at flest mulig har lest strategien på forhånd. Den er kun 35 sider lang, og enkel å lese. Strategien finner du her: «Strategi for scenekunst 2021-2025»

Danseinformasjonens oppsummering av strategien finner du her: Strategi for scenekunst 2021-2025 – Danseinformasjonen oppsummerer

Norske Dansekunstneres oppsummering av strategien finner du her: Scenekunststrategien

NÅR: Mandag 27. september kl. 1700-1900.
HVOR: Studioscenen, på Dansens Hus (NB: vi bruker administrasjons-inngangen, mot Nordre gate, da foajeen er stengt på mandager).

Enkel servering.

PÅMELDING:
Fri entré, men pga. smittevern trenger vi påmelding. Send en epost til marianne@danseinfo.no om du ønsker å delta.

Vi tror vi skal få plass til alle interesserte, men om det skulle bli veldig stor pågang, er det førstemann til mølla som gjelder.

Arrangementet er et samarbeid mellom Norske Dansekunstnere, Dansens Hus og Danseinformasjonen.