Path Created with Sketch.

Hedda – årets prisvinnere

Heddaprisutdeling 2024.
Fra Heddaprisutdelingen 2024.
Den 26. utdelingen av Heddaprisene. fant sted på Oslo Nye Teaters hovedscene søndag 16. juni. Her har vi fremhevet noen av prisvinnerne!

Forestillingen KNØ av Ingeleiv Berstad, Pernille Holden og Signe Becker (produsert av Bananaz – forening for Scenekunst), vant prisen for Beste danseforestilling.

Utdrag fra begrunnelsen: – Denne forestillingen er en enestående dynamisk-visuell danseopplevelse, hvor det utsøkte bevegelsesspråket berører og skaper respons i våre kropper. Les hele her.

I den nye priskategorien Beste sceneprestasjon – dans var det Tendai Makurumbandi i forestillingen My Song som gikk av med prisen.

Utdrag fra begrunnelsen: – Utøveren har et fryktløst og ubegrenset kroppsspråk, preget av sterke forflytninger og framhevet av utstrakt tekstilbruk. Les hele her.

Gratulerer!

Gratulerer også til Thea Bay for koreografien på Kristiania Magiske Tivoliteater, som vant pris for Beste barneforestilling, og Stian Danielsen (regi/co-regissør) i forestillingen Shockheaded Peter som vant priser for Beste Sceneprestasjon – musikkteater og Beste musikkteaterforestilling

Og gratulerer til alle andre Heddaprisvinnere!
Les mer om dem her.