Path Created with Sketch.

Omorganisering ved Danseinformasjonen

Sigrid Ø. Svendal og Randi Urdal.
Sigrid Ø. Svendal og Randi Urdal.
Randi Urdal har vært daglig leder ved Danseinformasjonen siden 1998, men ønsket i fjor en redusert stillingsprosent og mindre ansvar. Styret i Danseinformasjonen har derfor vedtatt en omorganisering av ledelsesstrukturen i virksomheten, innenfor eksisterende bemanning. Det betyr at det ikke har vært noen ledige stillinger å lyse ut.

Forslag til ny ledelsesstruktur ble vedtatt på Danseinformasjonens siste styremøte i 2018. Sigrid Øvreås Svendal ble tilbudt stillingen som daglig leder og har takket ja. Hun tiltrådte stillingen 15. februar i år. Randi Urdal gikk samtidig over i en 60 % stilling som administrasjonsansvarlig. En del av de administrative oppgavene er i den nye ledelsesstrukturen flyttet fra daglig leder-stillingen til administrasjonsansvarlig, og funksjonen som daglig leder vil derfor i større grad være faglig.

Randi Urdal og Sigrid Ø. Svendal.
Randi Urdal og Sigrid Ø. Svendal.


Sigrid Øvreås Svendal har arbeidet ved Danseinformasjonen siden 2015, og har fungert i en midlertidig rolle som faglig leder siden 2017. Hun har en treårig danse- og pedagogutdannelse, og en master- og doktorgrad i dansehistorie fra Universitet i Oslo.

Les intervjuet «Dans – og mye mer enn det!» med Randi Urdal HER.
Og intervjuet Dansenerd med visjoner – intervju med Sigrid Øvreås Svendal